Ik vang de kern van jouw verhaal en vertaal dit in een fantasierijke illustratie vol kleine details, die je meeneemt naar jouw wereld.
Voor mijn werk gebruik ik zowel analoge als digitale media en vaak maak ik hier een combinatie van. Qua stijl neig ik naar semi-realistisch, maar dit pas ik aan jouw project aan. Een vrolijke illustratie zou bijvoorbeeld cartoonachtig kunnen zijn en bij een serieus onderwerp past een meer realistische stijl.

Mocht je een voorkeur hebben voor een stijl of techniek die niet voorkomt in mijn portfolio, dan kunnen we dat bespreken en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen. Als het niet binnen mijn repertoire valt kan ik een andere illustrator aan je refereren.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden van technieken die ik vaak gebruik. 
Voor meer, zie mijn portfolio of mijn Instagram.
Hybrid
Vaak maak ik een illustratie met inkt of potlood en die bewerk ik digitaal. Dit is als het ware een hybrid van verschillende technieken. 
Voor deze illustratie heb ik het gezicht, de mot, en de ogen gemaakt met zwarte inkt.
Vervolgens heb ik dit ingescand en samengevoegd tot één afbeelding in Photoshop en de ogen geanimeerd. Dit heb ik ingekleurd en de zwarte lijnen zijn paars gemaakt.
Daarna zijn er typografie en een aantal structuur effecten toegevoegd. 
Inkt
Mijn meest gebruikte materialen zijn brushpennen. Dit is ongeveer hetzelfde als een vulpen, maar in plaats van een kroontje, heeft de pen een kwast waar de inkt uit loopt. Deze illustratie is gemaakt met verschillende brushpens.
Ik begin met een lichte potloodschets, vervolgens breng ik met Ecoline brushpennen de grijze vlakken aan, daarna heb ik een brushpen met zwarte inkt gebruikt. Met een witte pen zijn een paar laatste highlights aangebracht en de potloodschets is uitgegumd. 
Potlood/Aquarel
Ook deze illustratie begon ik met een potloodschets. Daarna zijn de vissen, de kat, het gordijn en de plant geschilderd met aquarelverf. Extra details zijn aangebracht met kleurpotlood en de zwarte lijnen zijn wederom brushpen en een fineliner. 
Digitaal
Deze illustratie is volledig digitaal gemaakt. Het is gemaakt met Procreate op een iPad Pro, maar ik gebruik ook graag Photoshop, Illustrator en Adobe Draw.
Ook als ik volledig digitaal werk, laat ik het er gedeeltelijk analoog uitzien. Naar mijn mening geeft dit meer karakter aan een illustratie.